© F1rstcool 2018 - Laatst geupdate op 16-07-2018

ACTUEEL

Snackbistro ‘De Dirigent’ draait weer volle

touren. In 8 dagen een wereld van verschil

Succes is geen onbekende voor Cafetaria de Dirigent, al jarenlang

aan de top in de Nederlandse fastfood branche. En nu de zaak als

Snackbistro verder gaat moet je je weer opnieuw bewijzen.

Mei 2018 | Verbouwen brengt altijd veel met zich mee. Er komt heel wat bij kijken en alles moet op z’n plek vallen wil je een zaak zo snel mogelijk weer ‘up and running’ krijgen. Als ondernemer investeer je al veel geld in een dergelijke metamorfose. Als je zaak dan ook nog eens lang gesloten moet zijn om dit te realiseren kost het je nog meer. Door ervaring, goede voorbereiding en het kiezen van de juiste partners in de uitvoering onderscheidt A3interieurbouw zich van andere bouwers. We hebben alles in eigen hand en kunnen hierdoor snel schakelen en bijsturen als dat nodig is. In de jaren zijn er duurzame relaties opgebouwd met goede uitvoerende partijen die meekunnen in de waanzinnige planning die bij zo een verbouwing komt kijken. Als een aannemer in de lach schiet op het moment dat je aangeeft dat alles binnen een week gerealiseerd moet worden dan weet je genoeg. Dat wordt niets. Wij kijken verder. Tijd kost geld. En snelheid en efficientie besparen tijd. Strakke planningen en snelle levertijden, waar kom je dat nog tegen. Wij werken met aannemers en onderaannemers die deze uitdaging succesvol aangaan.

“Het is altijd intensief om in zo een korte tijd zoveel werk te verrichtten, maar aan het

eind van de week zie je dat een tevreden en voldaan bouwteam een prachtproduct

hebben geleverd. Daar is het iedereen om te doen”

Snackbistro de Dirigent is binnen 8 dagen geheel verbouwd. Nieuwe vloeren, wandafwerking, sanitair, plafond, verlichting en interieur. Op sommige momenten zijn er wel 20 man tegelijkertijd in de zaak aan het werk. Iedereen kent elkaar en weet wat er van hen verwacht wordt. Zo ontstaat er vrijwel geen oponthoudt en werken de partijen goed samen in plaats van langs elkaar heen.  

Snackbistro verovert Almere met frisse

moderne uitstraling en heerlijke producten!   

Een nieuw franchise concept in wording? De ambitie van de familie

Pan staat als een paal boven water. Voorlopen in de branche. De

juiste locatie, met de juiste beleving en mooie verse producten.

Mensen prikkelen. Als je klanten die altijd afhalen kan verleiden

om in je eethuis te blijven weet je dat je iets speciaals te bieden

hebt.

April 2018 | De tijden van een simpel frietje bakken met een snack en een wachtgedeelte voor de afhalers zijn al jaren verledentijd. Cafetaria’s die daarin blijven hangen die slaan de boot mis. De familie Pan, al jarenlang actief in de fastfood branche, zijn met meerdere zeer goed lopende zaken altijd al vooruitstrevend aan het ondernemen. Toch is het de nieuwe generatie die de aanloop is geweest om een volgende stap te maken. Dochter Jessica Pan heeft de ambitie om dit nieuwe concept uit te laten groeien tot succesformule. Samen met A3interieurbouw is het nieuwe concept ontwikkeld en uitgedacht. Vanaf de eerste dag aan de tekentafel tot de oplevering van de eerste twee zaken heerst er een tevreden stemming. Tijdens het gehele proces zie je dat de twee partijen elkaar goed aanvullen. Overal is over nagedacht. Je ziet dat terug in het eindresultaat. Als je de zaak in loopt voel je dat deze in balans is. Alles klopt. Een nieuw concept bedenken en vormgeven is een uitdaging die A3interieurbouw op het lijf is geschreven. Doordat je continue doorontwikkeld, opzoek blijft gaan naar nieuwe materialen en toepassingen en de markt goed leest kan je jezelf profileren als trendzetter. Als klanten een zaak binnenlopen en hun ogen uitkijken dan weet je dat je je werk goed hebt gedaan. En als ondernemers en hun werknemers met trots en passie hun werk kunnen uitvoeren in een zaak die klopt dan kan het haast niet anders dan een succes worden. Je ziet de efficiency ervan af spatten.

“Als je in de spits aan tafel gaat zitten en je kijkt naar het personeel en hoe iedereen

zijn of haar taak uitvoert. Een prachtig schouwspel”     

Voor Snackbistro is gekozen voor een combinatie van verschillende in het oog springende materialen zoals de diepblauwe spaanse tegels, de marmere counters en de koperen details. Aangevuld met warme elementen zoals het houten balkplafond, de verschillende tinten eiken en een goed gebalanseerde verlichting. En verder wordt de sfeer bepaald door de groene elementen en de LED letters achterin de zaak. De zaak als deze is fotogeniek. Dit zie je terug op social media, een format waar de ondernemers goed op inspelen door veel met de klant te communiceren over zowel de alledaagse dingen als nieuwe producten en acties. Je ziet dat je dan snel iets kan opbouwen, mensen die je niet eerder wist te bereiken rijden nu die 10 minuten om om het zelf te beleven. Snackbistro, een naam om te onthouden!   

Cafetaria de Driehoek te Velserbroek, van

doorsnee naar uitblinker! 

De mensen in Velserbroek draaien hun hoofd drie keer om als ze

langs de vernieuwde cafetaria de Driehoek lopen. De zaak is in

korte tijd verbouwd tot een sfeervolle cafetaria met een modern

hedendaagse uitstraling. Het vergrote eethuis geeft verdubbeling

van het aantal zitplekken. Bovenal is het een plek geworden waar

de klant graag vertoeft.    

Maart 2018 | Cafetaria de Driehoek te Velserbroek, voorheen een doorsnee cafetaria zoals elke stad ze kent. Simpel tegelvloertje, ouderwetse counters, weinig sprekende materialen, witte tegels op de muur, al met al weinig kans om je te onderscheiden in de markt. En dat terwijl het mooi centraal gelegen is, aan een pleintje, veel traffic en parkeren in de nabije omgeving. Alle kansen om het succes van de zaak te vergroten. Dat moeten de jonge ondernemers Jolanda Cheng en haar man Jireh hebben gedacht toen ze besloten het roer om te gooien. Ze nam de zaak van haar ouders over. De vaste klanditie is al prima, maar we willen ons bereik vergroten. Je ziet dat de drive en visie van deze jonge ondernemers heeft gezorgd dat er een grote inhaalslag is gemaakt. In de zaak is werkelijk alles vernieuwd. Dat de puien zijn vernieuwd versterkt het eindresultaat nog extra. Het resultaat is fantastisch, we krijgen alleen maar mooie reacties. Na de verbouwing is het een komen en gaan van mensen bij cafetaria de Driehoek. Ontvangen als een ware aanwinst van het winkelcentrum. En met een vergroot eethuis nu ook een heerlijk sfeervolle plek om op meerdere momenten op de dag een lekkere hap te halen.    

Family Heemskerk én Beverwijk beide over

naar nieuwe stijl. Een frisse upgrade naar een

sfeervol interieur.  

Family blijft vernieuwen. De zaken die nu nog in oude stijl zijn

zullen komende jaren allemaal volgen. De upgrade naar de

vernieuwde uitstraling geeft de zaak weer pit en beleving. Je merkt

dat de klanten zich snel thuis voelen in de vernieuwde ambiance.

Het heeft iets huiselijks, dat geeft de klant net het zetje om bij ons

aan tafel te gaan.   

Februari 2018 | De rol van de cafetaria veranderd. De buurtfunctie wordt groter en de momenten die je voert als ondernemer ook. Waar je vroeger begin van middag pas opende verwachten klanten tegenwoordig ook dat ze een broodje en koffie in de ochtend kunnen halen. Het is niet voor niets dat het eethuis steeds belangrijker wordt. Door een huiselijke sfeer neer te zetten creeer je comfort voor de klant. Men voelt zich prettig en welkom. Door het toepassen van warme materialen en degelijk meubilair wordt het verblijf van de klant verlengd en het uitgavepatroon vergroot.

< ouder nieuws

< Terug naar Home.